proWIN-KEA doet de Jerusalema-Challenge

Beste proWIN-fans. Missen jullie ook die demo’s in gezellig gevulde huiskamers? Al maanden is dit niet mogelijk of slechts op beperkte schaal. Via de diverse online mogelijkheden konden/kunnen we gelukkig wel onze producten, actiesets en geschenken presenteren.

Afgelopen weekend hebben we met een groepje consulenten uit team proWIN-KEA de Jerusalema-challenge gedaan. Een zomerse beat, een lied met een boodschap en uiteraard compleet met dansje. Met deze challenge willen we aangeven dat we respect voor de zorg hebben (velen van onze collega’s hebben een achtergrond uit de zorg of zijn daar nog steeds actief in), dat we hopen op een snelle terugkeer naar normaal menselijk contact, maar dat we ook tot die tijd zo veel mogelijk meedoen aan wat nodig is om Corona in de grip te krijgen en te blijven houden.

Van ganser harte (vandaar de opgespelde SWEETHEARTS) hopen we jullie in goede gezondheid snel weer te zien….. LIVE (al is het dan zeer beperkt momenteel) of online. Afstand zorgt ook voor verbinding.