Terugblik

Dag 6: GASTENGESCHENK

Bij een bestelling van €30,- mag je uitkiezen

Ook bij deze langste en grootste demonstratie ooit mag je natuurlijk een GASTENGESCHENK uitkiezen bij een bestelling van € 30,- of meer.

Klik hier om te zien uit welke GASTENGESCHENKEN je kunt kiezen.

Dag 5: SCHEREN MET ENERGY

Glad geschoren én goed verzorgd

Steeds meer mannen grijpen naar het crèmepotje van hun vrouw! Echter de mannenhuid verschilt van de vrouwenhuid! Bespaar bijna €21,-.

Voor meer info over deze 2 sets van dag 5, klik hier

Dag 4: PURE AIR

Weg met die nare geuren en schadelijke stoffen in de lucht

PURE AIR neutraliseert schadelijke stoffen en onaangename organische geuren. Geniet van de frisse airvaring van dit product in een van onze AIRBOWLS of de proWIN AIR PUMP. Nu 2 flessen PURE AIR naar keuze voor €39,20.

Voor meer info over dag 4, klik hier

Dag 3: AIRBOWL 1+

Schone lucht is een kostbare bron!

De proWIN AIRBOWL zorgt voor frisse en schone lucht en creëert een perfecte, feel-good atmosfeer in gesloten ruimtes. Met de AIR BOWL 1+ in combinatie met 1 van de PURE AIR varianten kun je namelijk nare geuren én schadelijke stoffen neutraliseren. Scoor €24,- voordeel.

Voor meer info over dag 3, klik hier

Dag 2: SORBET

Refresh your skin

Ervaar dagelijks een heerlijk geurende en donzig zachte douche- en verzorgingsbelevenis met de SHOWER en BODY SORBET. Met o.a. Dode Zee zout.

Voor meer info over dag 2, klik hier

Dag 1: COPPA

Maak kennis met de COPPA.

De COPPA is een hygiënische microvezel doek voor een perfecte reiniging in de badkamer en toilet. Door de koperionen in de microvezel wordt een antibacteriële werking bereikt zonder extra chemische toevoegingen. De COPPA werkt lichtvochtig en droogt streeploos op.

Voor meer info over dag 1, klik hier