“Kies jij ook het ruime sop?”

In 2010 leerde Mieke Branderhorst proWIN kennen. Ze was onder de indruk van wat de producten allemaal voor elkaar kregen. Daarom breidde ze haar assortiment al snel uit. Haar consulente zag dat Mieke een goede en fijne collega zou zijn en vroeg haar om het werk ook te gaan doen. “Ik heb nee gezegd. Het was niet het juiste moment. Ik had een baan, een huis bij te houden en twee opgroeiende dochters.” Toen ze eind 2013 op een demo was, vroeg haar huidige manager Kea van der Poel: “Wat voor werk doe je? Mag ik je ’s bellen om meer uit te leggen over het werk bij proWIN?” Mieke: “Ik vertelde het mijn man en die zei: ‘Het zijn fantastische producten. Als je het wilt, moet je het doen!’ Kea kwam langs en legde alles uit. Sjacko en ik hebben kritisch gekeken of alles wel ‘betrouwbaar’ was. Hij komt zelf uit een ondernemersgezin en zag totaal geen bezwaren. Vol vertrouwen ben ik aan boord gegaan en mijn reis verloopt gewoon super!”

Kies het ruime sop

Bij het bedrijf ProWIN staan de mensen voorop. “Ik vind de samenwerking met mijn manager en collega’s heel erg prettig. Je staat er nooit alleen voor. Het voelt als een warm bad.” Bij proWIN wordt iedereen voor zijn prestaties in het zonnetje gezet. Met of zonder diploma’s, dat doet er niet toe. Met de juiste inzet en door het eerlijke en transparante provisiesysteem kun je een goed inkomen verdienen. Degenen die wat harder lopen, kunnen daar bovenop ook nog fantastische uitstapjes en vakanties winnen. Mieke: “Om te bereiken wat ik bereikt heb, is het belangrijk dat je spontaan, open en eerlijk bent en een positieve instelling hebt. Én dat je beschikt over doorzettingsvermogen, om met jouw kompas je eigen koers te varen richting de juiste haven, en om daarna je route verder uit te stippelen naar de volgende haven. Kies het ruime sop, zoals ik heb gedaan, en ga ervoor! Ik zie mijn toekomst zonnig tegemoet en kijk er naar uit om met een mooie groep mensen samen een persoonlijke groei door te maken!”

Lees ook de verhalen van anderen…