“Neem de leiding over je eigen leven”

Renate van Tongeren komt in 2014 op een punt in haar leven dat ze niet gelukkig is in haar werk. Haar leven wordt geleid door anderen, die zeggen wat ze moet doen en hoe ze het moet doen. Uit haar kantoorbaan haalt ze geen voldoening meer en van haar schoonheidssalon alleen kan ze niet leven. “Mijn salon aan huis wilde ik niet opgeven. En ik wilde er zijn als moeder voor mijn zoon, voor mij het allerbelangrijkste.” Op dat moment komt proWIN op haar pad dankzij Kea van der Poel. “Gesprekken met haar leverde mij zoveel nieuwe inzichten op. Ik besloot het roer drastisch om te gooien. proWIN is voor mij op het juiste moment gekomen!”

Zelf je succes creëren

Renate nam de leiding over haar leven en dat gaf haar meer dan alleen ander werk. Ze is ook als persoon veranderd. “Ik leef bewuster en ben meer zelfverzekerd. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorlopen, mede dankzij proWIN, maakt me tot wie ik nu ben! Een succesvolle en vooral opgewekte vrouw.” Succes is geen ‘geluk’ of ‘toeval’. Succes kun je zelf creëren en dat begint met hoe je zelf denkt. Jij bent degene die bepaalt hoe je leven er uitziet. Renate is daar een mooi voorbeeld van. “Sinds ik bepaalde knopen heb doorgehakt, is mijn leven heel positief veranderd. Dat fijne gevoel wil ik met heel veel mensen delen, want dat gevoel gun ik iedereen.”

Lees ook de verhalen van anderen…