Herfstbijeenkomst sterk oranje gekleurd

September was een geweldige en vooral succesvolle maand voor het team van proWIN KEA. Er zijn heel veel consulenten doorgegroeid naar een hoger niveau. Dit is natuurlijk geweldig, aangezien er steeds meer consulenten een eigen team opbouwen.

Het regende rode rozen

Anja Scheffer mocht de bühne op als Bedrijfsleider I, Marsja van Dongen was doorgegroeid van Teamleider I naar Teamleider III (En stond dus ook op de bühne voor Teamleider II), er waren 3 Teamleiders I doorgegroeid naar Teamleider II (Claudia van den Bighelaar, Mieke Branderhorst en Marsja van Dongen). Dan waren er maar liefst 10 verse Teamleiders I (Claudia van den Bighelaar, Kim Bolte, Marjo van Bussel, Petra van Elteren, Elmy Fitters, Ingrid in’t Groen, Monique van den Helm, Johan Kwant, Renate van Tongeren en Liesan Verstijnen).

En als klap op de vuurpijl had Kea van der Poel de statussen van Bedrijfsleider III én Directie I bereikt (als eerste en enige in Nederland). De bühne kleurde hierdoor feestelijk oranje. Al deze personen werden in de spotlight gezet, kregen de verdiende erkenning voor de door hen bereikte statussen o.a. met een prachtige bos rode rozen.