proWIN KEA

Eerste in Nederland met directiestatus

Over Kea van der Poel

Kea van der Poel begon in 2001 als consulente bij proWIN, omdat ze enthousiast was over de producten en het leuk vond om af en toe een demo te geven. Af en toe werd steeds vaker en pas in 2010 is ze begonnen met het werven van nieuwe consulenten die ze vervolgens heeft begeleid.

Kea van der Poel

Directiestatus

In vijf jaar heeft Kea een eigen team (structuur) opgebouwd met ruim vierhonderd directe en indirecte consulenten en in 2015 is ze doorgegroeid tot de hoogste status binnen proWIN; directie, als eerste in Nederland. Bovendien is ze in 2015  door proWIN uitgeroepen tot leidinggevende van het jaar. Door niet in problemen, maar in oplossingen te denken kun je volgens Kea veel meer bereiken dan je denkt.

Familie staat bij Kea, net als bij de oprichters van proWIN, hoog in het vaandel. Het hele gezin werkt mee aan het succes. Haar man Peter werkt niet alleen mee in het bedrijf (o.a. geven van workshops, beheer website en social media), maar is zelf ook actief met het geven van demonstraties en het begeleiden van consulenten. De kinderen helpen bij het uitpakken van bestellingen en het in elkaar zetten van sproeiflacons.

Lees meer in Kea’s folder “Ik ben proWIN”….

Meetings en scholingen

In haar kantoor in Heusden, Noord-Brabant, organiseert en presenteert Kea regelmatig met veel enthousiasme (online) meetings en (online) trainingen en ontvangt ze gasten die geïnteresseerd zijn in proWIN. Ze begeleidt consulenten tijdens de proWIN Startakademie en andere seminars/ bijeenkomsten. Naast al deze activiteiten zorgt Kea ervoor dat zij voor iedereen tijd heeft want aan het welzijn en geluk van haar consulenten hecht zij veel waarde.

Het team van proWIN KEA is een dynamische groep vrouwen en mannen met uiteenlopende leeftijden, achtergronden en persoonlijkheden uit bijna alle provincies van ons land. Scholingen, meetings en andere bijeenkomsten zijn dan ook niet alleen zinvol, maar ook heel gezellig. Omdat iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd en vanwege de prettige en warme sfeer voelt het binnen het team proWIN KEA als het spreekwoordelijke warme bad.

In dit filmpje krijg je in korte tijd een indruk van de producten én de consulenten van Team proWIN-KEA. Onderaan deze pagina kun je de verhalen lezen van verschillende consulentes/consulenten uit Team proWIN-KEA.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer op ‘Werken bij Team proWIN-KEA’.

Werken bij proWIN