proWIN International

Eerst de mens, oog voor het milieu en Duitse Gründlichkeit

proWIN International is een van oorsprong Duits bedrijf, gespecialiseerd in de thuisverkoop van diverse productlijnen. De producten worden door de proWIN consulenten bij gastvrouwen thuis gedemonstreerd om advies op maat en optimaal gebruik te garanderen. De producten van proWIN zijn milieuvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie over de drie productlijnen is te vinden op de pagina producten.

Onderstaand filmpje was een item bij het RTL-programma LifestyleXperience en geeft een beeld van proWIN.

Historie

Het familiebedrijf proWIN is in 1995 opgericht door Gabi Winter, Ingolf Winter en Stefan Schäfer en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producent-onafhankelijke directe verkopers in Europa met ongeveer 60.000 ingeschreven consulenten. “Veiligheid, succes, aanzien en geluk” zijn de hoekstenen van de proWIN bedrijfsfilosofie. proWIN wil niet succesvol zijn door mensen, maar mét mensen en gebruikt daarom de slogan: “Eerst de mens”. Bij alle medewerkers staan geluk en plezier voorop, want dit is volgens proWIN het belangrijkste wat een mens kan (en moet) hebben.

Mens en milieu

Ruim tachtig procent van de proWIN producten wordt gemaakt in Duitsland en dit bespaart veel op transportkosten; zowel financieel als voor het milieu. Dit is echter niet de enige manier waarop het bedrijf zich inzet voor het milieu. Een deel van de opbrengst gaat direct naar de proWIN stichting waarmee meerdere goede doelen t.b.v. noodlijdende kinderen en natuurbehoud worden gesteund. Door deze inzet voor mens en milieu is proWIN een bijzonder en uniek bedrijf.

Consulenten

Verkopen bij proWIN betekent absolute vrijheid, omdat ieder voor zich kan bepalen hoe men zich ontwikkelen wil. Zo krijgt iedereen een persoonlijke kans om carrière te maken. We nemen startende consulenten bij de hand, steunen hen bij hun start, begeleiden hen op hun pad naar succes en creëren hierdoor de voorwaarden voor het behalen van de persoonlijke doelen. Of iemand slechts een beetje wil bijverdienen of manager van zijn/ haar eigen, grote team wil worden, dat is helemaal aan de persoon zelf. Alles is mogelijk!

Persoonlijke groei

Als proWIN consulent wordt je meegenomen op een avontuurlijke reis. Tijdens deze reis leer je niet alleen het bedrijf en haar medewerkers kennen, maar kom je ook meer te weten over jezelf. Er zijn talloze succesverhalen van onzekere startende consulenten die getransformeerd zijn tot succesvolle zelfstandige ondernemers en krachtige persoonlijkheden. En de meesten van hen dachten echt niet dat ze zover zouden komen!

Als consulent krijg je bij proWIN KEA alle begeleiding die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan door scholingen, meetings, uitgebreide informatie op Intranet en daarnaast mag je kosteloos mee naar de eigen proWIN Startakademie. Tijdens deze tweedaagse reis naar Duitsland word je ondergedompeld in de wereld van proWIN en kom je met geweldige herinneringen, vol van motivatie en een hoofd vol kennis weer thuis.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer op onze pagina ‘Werken bij proWIN