Startakademie natural wellness

In december greep een groep consulenten uit het team van proWIN KEA de kans om naar de proWIN Wellness Akademie te gaan. De natural wellness lijn is nog niet erg bekend in Nederland, maar bestaat ook uit fantastische producten. In deze lijn, die zoals alle producten van proWIN, van hoogwaardige ingrediƫnten gemaakt zijn, staat ook de liefde voor de mens en natuur voorop. Het assortiment biedt het beste voor de dagelijkse verzorging van het lichaam, van fluoride-vrije AloƫVera-tandpasta, tot doucheschuim, shampoo, bodylotion en gezichtsverzorging. Daarbij kent het assortiment talloze accessoires, zoals hoogwaardige scheermesjes, reinigingsdoekjes voor het gezicht en massage-rollers. Tijdens deze tweedaagse reis kregen de consulenten op de Akademie alle informatie over de natural wellnesslijn die ze nodig hebben om deze mooie producten te kunnen gaan demonstreren. Vraag je consulent(e) naar meer informatie over onze natural wellnesslijn of neem contact met ons op!