“Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat”

Mijn vrouw (Kea, zie foto) was consulente van Ha-Ra toen ik haar leerde kennen en ze is later bewust overgestapt naar proWIN. Zo heb ik de producten leren kennen en later toen haar team steeds groter werd, heb ik ook proWIN als bedrijf steeds beter leren kennen. Door omstandigheden “moest” ik eens een demo van haar overnemen en daar werden weer nieuwe demo’s geboekt. Zo is het balletje gaan rollen en inmiddels ben ik naast consulent ook Teamleider van een leuk en gezellig team. Verder houdt ik mij ook bezig met allerlei ondersteunende werkzaamheden voor Team proWIN-KEA.

Gun anderen én jezelf proWIN

Ik gun iedereen de fantastische producten van proWIN en vind het geweldig om mijn klanten blij te maken met proWIN tijdens een gezellige demonstratie of een leuk gesprek. Leuke mensen gun ik het om collega te worden om samen nog meer mensen blij te kunnen maken met proWIN. Met proWIN doen we op diverse manieren ook nog eens veel goed voor mens en natuur…. en dat voelt geweldig! Als consulent(e) kun je (parttime) goed verdienen en als je verder doorgroeit wordt dit steeds meer. Daarnaast levert het ook persoonlijke groei op. Samen kunnen we nog succesvoller worden.

Lees ook de verhalen van anderen…