“Als ik het kan, kan jij het ook”

proWIN is een heel mooi bedrijf. Een echt mensenbedrijf. Je krijg hier waardering en erkenning voor wat je doet. Dat geeft je het besef dat je iets betekent en het verschil kunt maken. Voor jezelf, anderen, het milieu en ook voor de goede doelen die we steunen. Door proWIN heb ik veel meer energie. Daardoor heb ik effectief meer uren in mijn dag en kan ik meer doen. Het is heel afwisselend en je kunt je eigen tijd indelen. Dankzij proWIN ben ik er na school en in de vakanties altijd voor Mees, dat vind ik heel belangrijk. Samen met mijn partner Niels en Mees hebben we nu een eigen familiebedrijf.

Volg je hart

Tijdens de demonstratie werd ik steeds enthousiaster. Ik was helemaal hyper de pieper. Ik boekte een demonstratie bij mij thuis en al snel hadden veel mensen toegezegd dat ze zouden komen. Enthousiast belde ik de consulente op, die mij meteen mee vroeg naar een meeting. Zij zag in mij een leuke collega. Ik had die avond toch niets te doen, dus dacht ik ‘oké, ik ga mee’. Dat was net een warm bad. Iedereen was heel geïnteresseerd. Zo fijn! Toen ik thuiskwam, lag mijn vriend Niels al bijna te slapen. Met een schuin oog keek hij op en zei: “Volgens mij heb jij iets gevonden dat je heel leuk vindt!”

Weet je, ik was al zoveel: moeder, partner, werkneemster. Het was tijd om iets voor mezelf te doen. Dat vond ik in proWIN. Na een jaar besloot ik er ook volledig voor te gaan en heb ik mijn baan als assistent-accountant opgezegd. Ik volgde mijn hart, omdat ik in het ‘werk’ als consulente lekker mezelf kan zijn. Ik heb er ontzettend veel plezier in. Als je iets doet wat je leuk vindt, krijg je er energie van en voelt het niet als werk. Er gaat geen avond voorbij waarop er niet gelachen wordt. Ik heb geen humor, maar als ik een demonstratie geef, komt er een andere kant van mij naar boven. proWIN geeft mij plezier en dat probeer ik op mijn klanten, maar ook op mijn team over te brengen. Dat ik nu Teamleider ben, is het resultaat hiervan. Met heel veel plezier, hard werken en doorzettingsvermogen kun je heel veel bereiken.

Lees ook de verhalen van anderen…