“Door proWIN zijn mijn ogen geopend”

Ingrid is altijd al een positief mens geweest. Maar ze leefde wel binnen haar comfortzone. Ze liet weinig aan het toeval over en zorgde er voor dat alles gestructureerd was. Dat heeft proWIN wel veranderd. “Inmiddels is mijn comfortzone veel groter en sta ik bewust op het randje ervan om steeds een stapje verder te gaan. Doordat ik proWIN ben gaan doen, ben ik in gaan zien dat er meer te beleven is in de wereld. Mijn ogen zijn geopend! Niet alleen ben ik met veel plezier aan het werk tijdens mijn demonstraties, ook helpt proWIN mij mijn grenzen te verleggen door de geweldige seminars waar ik naar toe mag.”

Mijn beste beslissing ooit

In eerste instantie wilde ik géén consulente worden. Toch was ik wel nieuwsgierig. Op uitnodiging van Marsja van Dongen ben ik meegegaan naar een gastenavond. Na veel wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt. Mijn beste beslissing ooit!” In juli 2014 is Ingrid mét een doel naar het Startseminar gegaan. “Ik wilde mijn pakket, dat ik daar mee kreeg, niet hoeven te betalen. Dat betekende dat ik in drie maanden tijd € 6000,00 omzet moest halen. Ik heb toen twee demo’s in juli en twee in augustus gedraaid. Onze vakantie stond al vast en dus kon ik toen niet meer demo’s doen. Ik wist dat ik in september moest knallen. Met 12 afspraken in mijn agenda moest dit toch lukken?! En ja, mijn eerste doel was gehaald. Hierbij ben ik geweldig geholpen en gesteund door o.a. mijn coach Marsja. Ook bij andere proWIN-collega’s kan je altijd terecht. Daarnaast mag je alle mogelijke scholingen kosteloos volgen. Door dit alles heb je het gevoel in een warm bad terecht te komen. Zo heb ik het echt ervaren en zo is het!”

Lees ook de verhalen van anderen…