„Dromen, durven, doen!“

Mijn moeder was gastvrouw van een proWIN-demonstratie. Gezellig als ik er even naar toe zou gaan? Voor het poetsen of de producten ging ik absoluut niet, ik vond poetsen totaal niet interessant. Die avond gebeurden er werkelijk wonderbaarlijke dingen. Ik was overtuigd en besloot dat ik die fles ALLESKUNNER thuis ook goed kon gebruiken. Zo is het begonnen. Van „joh, fijn product“ naar de proWIN kans en mogelijkheden voor mij en mijn gezin.

Vrijheid en grootse plannen

proWIN heeft ons als gezin veel vrijheid gegeven. Ik kan mijn werkzaamheden om de kinderen heen plannen en mocht er iets aan de hand zijn, dan kan ik mijn werkzaamheden laten vallen en er voor ze zijn. Ook hebben mijn man en ik al mooie momenten en leuke uitjes mogen beleven bij proWIN. proWIN heeft ervoor gezorgd dat we het financieel beter hebben en hierdoor is er ruimte voor bijvoorbeeld vakanties en leuke extraatjes. Medio 2021 heb ik mijn status Teamleider gehaald, daar ben ik zo trots op. Ik had er lang naartoe geleefd en ineens was het zo ver. Echt mijn grootste succes tot nu toe. Ik heb nog meer grootse plannen, gelukkig voel ik me gesteund door proWIN, mijn man en mijn moeder.

Lees ook de verhalen van anderen…