“Dromen, durven, doen”

Bij Elvira Thur herken je het meteen als ze over proWIN praat. Haar ogen twinkelen, schitteren en stralen. Dat ze drie jaar lang ‘nee’ heeft gezegd tegen het werk van proWIN, kan ze nu niet meer bevatten. Elvira: ”Mensen, wat heb ik leuk werk! Ik heb nooit gedacht dat ik zonder diploma’s zoveel zou kunnen bereiken. En dat ik werk heb gevonden dat ik perfect met mijn gezin kan combineren. Ik ontmoet zoveel leuke mensen, het werk is zo gevarieerd en het is gewoon heel gezellig. Natuurlijk wil ik ook wat verdienen en ook dat wordt goed beloond. Bij proWIN kan ik mijn dromen waarmaken.”

Iedereen heeft dromen

Doordat Elvira met proWIN is begonnen, is haar leven veranderd. Ze is zelfstandiger geworden en heeft meer zelfvertrouwen gekregen. “Ik ben me gaan realiseren dat ik meer ben dan alleen moeder en huisvrouw en dat ik ook aan mijzelf mag denken. Ik ben zo trots op wat ik nu al bereikt hebt.” Elvira werkt aan haar toekomst voor zichzelf en haar gezin. Ze is een vrouw met een duidelijk doel voor ogen: haar dromen werkelijkheid maken. “Mijn droom is om mijn kinderen een goede opleiding te geven door hun studie te bekostigen. Daarnaast droom ik van een nieuw huis met meer ruimte. En wat ik ook nog in mijn leven wil doen, is op vakantie met dolfijnen zwemmen. Super lijkt me dat! Dit zijn mijn DROMEN, zoals iedereen dromen heeft. Ik DURF ze op papier te zetten en ik ga ze waarmaken door te DOEN.”

Lees ook de verhalen van anderen…