“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”

Ik ben super blij dat proWIN op mijn pad is gekomen eind 2014. Niet alleen het werk zelf, maar juist ook de mensen maken mijn werk geweldig. Mijn gastvrouwen, hun gasten, mijn collega’s en de mensen van proWIN. “Eerst de mens” is de slogan en zo voelt het ook. Ik vind het geweldig dat ik mijn enthousiasme over de proWIN-producten bij mijn gastvrouwen thuis mag presenteren. Bij mij is elke demonstratie gezellig. Daar hou ik van! Er wordt altijd gelachen, daar zorg ik wel voor. Als de gasten ook nog aandachtig mijn uitleg volgen en iedereen met de ALLESKUNNER naar huis gaat, kan mijn demo niet meer stuk! En voor mijn gastvouw en haar gasten ook niet. Als je de producten eenmaal leert kennen, word je fan van proWIN. Ik vind het heerlijk om enthousiaste klanten regelmatig weer nieuwe producten te presenteren. Want ik gun iedereen proWIN: het is makkelijker, sneller, goedkoper en ook beter voor mens, dier en milieu!

Gezelligheid en genieten

Ik vind het ook geweldig hoe alle collega’s met elkaar omgaan binnen proWIN. Ik heb superfijne en gezellige collega’s. Ze staan altijd voor me klaar, mocht dit nodig zijn. Het is een warm bad en dat voelt geweldig. Iets wat bij mijn vorige werk niet aan de orde was. Ook onder collega’s kan ik die gezelligheid waar ik zo van hou, vinden. Bij de proWIN bijeenkomsten, uitstapjes en seminars is het altijd weer feest. Zoals abseilen, feestjes in de Efteling, het Brons seminar, AIDA cruise, IW Special, mijn huldiging tijdens de Neujahrsempfang. Eigenlijk geniet ik van alle proWIN-momenten. Men noemt mij niet voor niets het feestbeest van proWIN.

Lees ook de verhalen van anderen…