“Een stap in de goede richting”

Het begon in 2011, toen Claudia van den Bighelaar een uitnodiging kreeg voor een poetsdemo. Ze ging in op de uitnodiging voor wat gezelligheid met elkaar en omdat ze iets mocht meenemen wat ze niet schoon kreeg. Claudia was al snel overtuigd toen proWIN-consulente Kea van der Poel haar vieze bakplaat schoon kreeg en ze boekte dus gelijk een demo. Daarna was ze twee keer per jaar zelf gastvrouw. Ze merkte dat steeds meer mensen in haar omgeving overstapten op proWIN, gewoon omdat het poetsen ermee zo makkelijk gaat. “Kea heeft me in die tijd regelmatig gevraagd of ik consulente wilde worden. Maar omdat anderen zeiden dat ik het niet zou kunnen, heb ik er niets mee gedaan.” In januari 2014 bezocht ze een proWIN-bijeenkomst in Heusden en dat voelde meteen goed. Een dag later had ze samen met haar man Harrie een gesprek met Kea en toen bleek dat proWIN perfect aansloot bij haar wensen (eigen tijdsindeling, géén investering in geld en scholing).

Samen staan we sterk

Claudia vertelt dat, om succesvol te zijn, je moet beginnen bij de basis. Dit is wat je nodig hebt: enthousiasme, eerlijkheid, een positieve uitstraling en doorzettingsvermogen. “Als je zelf enthousiast bent over proWIN en de producten, straal je dat ook uit. Mensen zien dat aan je. Om je doel te bereiken heb je doorzettingsvermogen nodig. En natuurlijk duurt eerlijkheid het langst. In je relatie met je klanten én met je collega’s.” Claudia neemt haar mensen aan de hand mee. “In het begin hebben we intensief contact We komen ook als team bij elkaar. We kunnen namelijk veel van elkaar leren. Als je samenwerkt, kom je veel verder dan alleen. En het is ook leuker en gezelliger. Samen staan we sterk. Samen doen we een stap in de goede richting. Samen gaan we ervoor!

Lees ook de verhalen van anderen…