“Een verandering op het juiste moment”

Het begon allemaal toen Elmy Fitters de producten van proWIN ontdekte via Mieke, een nicht van haar man Jeroen. “Ik was zo verrast over hoe goed en makkelijk de producten schoonmaken, dat ik ook andere mensen er over wilde vertellen. Ik leende de schoonmaakmiddelen uit zodat mensen in mijn omgeving het zelf konden proberen. Door mijn eigen enthousiasme ontstond de eerste verkoop.” Toch twijfelde Elmy ontzettend of ze als consulente zou starten. “Ik had al een startdemo gepland en ben toen op het laatste moment teruggekrabbeld. Toch bleef het kriebelen.”

Pak je kans

Elmy is zo enthousiast over de producten en dat straalt ze uit. Dat doet ze op een hele natuurlijke manier. Haar advies is dan ook: “Blijf jezelf. Als de kans proWIN voorbij komt, hoef je hem alleen maar te pakken. Met enthousiasme, doorzettingsvermogen en tijdinvestering bouw je je eigen succes op. Als je gelooft dat alles mogelijk is en je een positieve instelling hebt, komt alles goed.” Zo is Elmy’s succes voor iedereen mogelijk. Bij proWIN gaat dat stap voor stap, maar zo snel als je zelf wil. Na het behalen van die €6000 mocht Elmy samen met haar man naar het Wollerseminar, waar ze veel heeft geleerd over de volgende stap: Teamleider 1. “Om teamleider te worden heb ik een structuur met enthousiaste collega’s opgebouwd, die zich steeds verder uitbreidt. Ik gun mijn collega’s ook deze positieve verandering.”

Lees ook de verhalen van anderen…