„Go with the flow!“

In 2016 werd ik door een vriendin uitgenodigd voor een proWIN-demo. Of eigenlijk moet ik zeggen: in 2016 ben ik op haar uitnodiging ingegaan. Ze heeft me 5
jaar lang uitgenodigd, maar ik ben nooit naar een demo geweest. Totdat ik voor een poetsuitdaging kwam te staan (nieuwe keukenkastjes met vingerafdrukken die
ik er met geen enkel product of doek afgepoetst kreeg), toen ben ik „toch maar gegaan“. Tijdens de demo luisterde ik met dezelfde verbazing en belangstelling
die ik nu bij mijn klanten zie. Sinds die tijd ben ik verkocht. proWIN heeft me geholpen om veel te bereiken en ver te komen. In het begin van mijn proWIN tijd stond ik nooit graag op de voorgrond. Intussen presenteer ik bij meetings en trainingen. Of dit live of online is, dat maakt me niet meer uit. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft flink doorgezet, dit is helemaal in overeenstemming met mijn motto “je bent nooit te oud om te leren, te ontdekken en jezelf te ontwikkelen”.

Geweldig om sceptische mensen te kunnen overtuigen

De afgelopen jaren heb ik veel mensen blij gemaakt met schoonmaakproducten. Producten waar je sneller en beter mee schoonmaakt, waardoor het ook langer schoon blijft en dat ook nog eens op een duurzame en zuinige manier. Naast de geweldige Symbiontische Reinigung-productlijn presenteer ik de klanten natuurlijk ook de natural wellness en de best friends producten. Er is niets mooier dan sceptische mensen later te horen zeggen: „Leonie, ik ben zo blij met jouw proWIN producten, dat had ik niet gedacht“. Bij proWIN zijn er mogelijkheden genoeg om je te ontwikkelen en daar maak ik dankbaar gebruik van. Ik wil blijven groeien, als persoon en als zelfstandig ondernemer. Ik wil mijn enthousiasme op nog veel meer mensen overbrengen. Niet alleen mijn enthousiasme over de producten, maar vooral over de proWIN-job, het allerbeste proWIN-product.

Lees ook de verhalen van anderen…