“Ik zie mijn leven nu in een ander perspectief”

In 2012 kwam Marsja van Dongen in contact met proWIN tijdens een demonstratie. Ze ontdekte al snel dat het om geweldige producten ging. Nieuwsgierig als ze is, kwam ze dat jaar nog een paar keer op een demo. De consulente vroeg haar om proWIN-consulente te worden. Maar ze was al vaker gevraagd voor directe verkoop, en twijfelde. Ze ging verder op onderzoek uit en ging mee naar een workshopdag in Heusden. Weloverwogen zei Marsja in januari 2013 volmondig ja. “Ik dacht: als ik het niet ga doen, zal ik nooit weten of ik het kan. Ik had niets te verliezen. En wie wil er nou niet die geweldige producten demonstreren?” Marsja ging aan de slag en hoe!

Een positieve draai aan mijn leven

Marsja is vanaf het begin succesvol. Dat het haar lukt, meer dan ze gehoopt had, brengt haar meer dan succes alleen. “Ik begon schuchter, ik durfde mezelf niet te laten zien. Al snel stond ik met m’n schouders naar achteren vol zelfvertrouwen voor een groep. Door proWIN heb ik een positieve draai aan mijn leven kunnen geven. Ik heb meer eigenwaarde, ik zit lekkerder in mijn vel en heb volop energie. Ik zie mijn leven nu in een heel ander perspectief. Ik kan meer lachen, ben vrolijker en gelukkiger. Van anderen hoor ik dat ik dat ook uitstraal.” Marsja’s man Peter en haar ouders zijn altijd een echte steun voor haar. “Mijn man Peter staat volledig achter mij en is mijn backup als ik weg ben. Dan staat hij klanten en consulenten uit mijn groep te woord om ze verder te helpen. Dat is zo fijn! Mijn man is erg trots op mij, maar mede dankzij hem is dit allemaal mogelijk geworden. Mijn ouders helpen altijd waar nodig. De kinderen van school ophalen, de strijk. En nu doet mijn moeder ook mijn administratie. Super zulke ouders!”

Lees ook de verhalen van anderen…