“Lachen kost niets en levert heel veel op”

Mijn vaste leus is “Wie het gemak niet zoekt, is lui”. Dat houdt in dat je lui bent als je het jezelf niet gemakkelijk maakt. Het is fijn dat je met de producten van proWIN dat gemak vindt en tijd overhoudt voor andere dingen. Daar vertel ik graag over tijdens demo’s. Demo’s geven is wat ik het liefst doe. Onder de mensen zijn vind ik ontzettend leuk, gewoon omdat ik een echt mensenmens ben. Mijn demo’s zijn ook altijd erg gezellig, er wordt altijd gelachen. Dat kost niets en levert heel veel op. Ja, proWIN vind ik geweldig. proWIN completeert mijn leven en geeft mij een nuttig gevoel. Ik kan weer mensen blij maken en mijn steentje bijdragen aan het milieu. Het is een menselijk bedrijf, dat vind ik heel belangrijk.

Ik voel me weer nuttig door proWIN

Het begon allemaal toen ik met mijn man Ron meeging naar een toernooitje bij de bowling in Heiloo. Ik was direct nieuwsgierig toen ik Marieke Hommes, die ik al jaren kende, zag aan komen rijden in haar rode proWIN-auto. Zeker toen ik een vreemd soort veger in haar kofferbak zag liggen. “Wat is dat, proWIN?” Marieke zei: “Schoonmaakproducten”. “Bah, niks voor mij, ik hou niet zo van poetsen”. Maar daar nam Marieke geen genoegen mee: “Dan kom ik juist graag bij je langs.” Het maakte echt indruk op mij. Daarom ben ik begonnen.

Mijn grootste succes bij proWIN is het behalen van het Brons en teamleider worden. Het was fantastisch om op de bühne te staan met een bos rode rozen terwijl 3000 collega’s mij toejuichten. Ik voel me weer nuttig door proWIN. Toen ik bij proWIN begon, zat ik namelijk al 10 jaar thuis met al mijn lichamelijk ongemakken. Ik voelde mij uitgerangeerd en nu doe ik weer helemaal mee. Ik gun iedereen proWIN en proWIN gunt je alles: zowel om gemakkelijk te poetsen als het enorm leuke werk!