“Leuk werk, daar word je gelukkig van”

Als je een saaie baan hebt, ben je niet gelukkig. Ik wil je laten zien dat als je gewoon heel leuk werk hebt, je ook (weer) veel plezier in je leven hebt en je daar heel gelukkig van wordt. Dat is wat proWIN mij heeft gebracht. Natuurlijk gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Door te doen, door vallen en opstaan, leer je en krijg je meer zelfvertrouwen. Volg het pad van je dromen, en niet de snelweg van andermans verwachtingen. Doe wat je wil en ga daarvoor. Het is goed om voor jezelf te kiezen. Mijn man en kinderen staan ook achter proWIN en steunen mij daarin.

Volg je eigen pad

Ik ben 11 jaar consulente bij Ha-ra geweest. Dat heb ik met veel liefde gedaan. Toen ik het niet meer zo naar mijn zin had, kwam ik in aanraking met proWIN. Het klonk goed en daarom ben ik in april 2016 overgestapt. Dat was spannend, want hoe zou het uitpakken? Het ging goed, want driekwart jaar na mijn start was ik teamleider. Dat is mijn grootste succes tot nu toe. Het was heel leuk om zoveel positieve reacties te krijgen om wat ik bereikt heb. Dat is het bij proWIN. Ik voel me veel meer gewaardeerd voor wat ik doe. Klanten voelen het ook. Ik ben nu veel enthousiaster. proWIN is op het goede moment gekomen. Ik heb nu meer spirit, ben meer gedreven en sta gelukkiger in het leven. Dromen heb ik nog zeker en ik wil sowieso nog verder doorgroeien naar bedrijfsleider. Dat is mijn doel! Ik volg daarin mijn eigen pad.

Lees ook de verhalen van anderen…