“Waarom moeilijk doen als het samen kan”

Het is januari 2014. Liesan gaat gezellig met haar vriendinnen naar een avondje van proWIN in het dorp. “Daar stond Kea van der Poel met de Alleskunner, het groene goud van proWIN. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik gelijk zelf een een demo geboekt. Na twee demonstraties was ik zo enthousiast over de producten. proWIN maakt echt schoner, het blijft langer schoon en het is nog milieuvriendelijk ook. Ja, dat wil je toch aan iedereen vertellen?!” Liesan wil wel meer weten over het werken bij proWIN. Kea komt langs en legt haar alles haarfijn uit.

proWIN blijkt een succes

proWIN heeft Liesan al veel gebracht. “Door proWIN heb ik ontdekt dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe doelen voor jezelf te stellen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Er is dan altijd groei. Je bent nooit te oud om te leren. Wat ik door alle seminars en scholingen ook geleerd heb, is dat er in elke persoon een leider zit. Alleen is die niet bij iedereen zichtbaar. Door enthousiasme, inzet, vertrouwen en zelfrespect komen er heel wat nieuwe, mooie dingen in je naar boven. Dat is het leuke en mooie aan proWIN. Je leert heel veel nieuwe dingen over jezelf en leert ook hoe je succes kunt overbrengen. Ik geef nieuwe collega’s het vertrouwen dat dit succes ook voor hen is weggelegd. Want waarom moeilijk doen als het samen kan?”