“proWIN geeft mij vrijheid”

Als je naar Johan Kwant kijkt, zie je geen typische consulent(e). Johan is een lange, goedgehumeurde verschijning en hij is vooral ook man. Iets wat we binnen proWIN (te) weinig zien. Johan bewijst dat er geen typische consulent(e) bestaat. Iedereen kan bij proWIN aan de slag. Jong, gepensioneerd. Man, vrouw. Met of zonder kinderen. Als je maar enthousiast bent over de producten, tijd wil investeren en beschikt over doorzettingsvermogen. Johan: “proWIN geeft mij vrijheid. Ik kan doen en laten wat ik wil, doordat niets moet en alles mag. Ik ben veranderd van afwachtend en teruggetrokken naar een positief persoon die op de voorgrond durft te treden.”

Uit mijn comfortzone

Een paar maanden na zijn start schreef Johan twee nieuwe collega’s in. “Ik besefte ineens wat ik kan bereiken bij proWIN. Ik ben nu teamleider; mijn doel is om directie te worden. Dit kan ik bereiken en dat hoef ik niet alleen te doen. Bij proWIN doe je het samen. Samen met je groep en samen met je coach. Mijn wens is om mijn vrouw en kinderen een onbezorgd leven te geven.” Er is veel veranderd sinds hij in 2014 begon. “Ik was een afwachtend persoon die in problemen dacht. Ik ben door proWIN veranderd in een positief iemand die de wereld aankan. Ik denk nu in oplossingen en sta zelfverzekerder in het leven. Om zover te komen heb ik tegen mezelf gezegd ‘Johan, als je iets wil bereiken, moet je zelf in actie komen.’ Ik had echt moed nodig om zo uit mijn comfortzone te stappen. Dat mijn coach, collega’s en vooral mijn vrouw Hennie voor 100% achter mij staan, gaf mij de moed om het te doen. En dat voelt fantastisch, zo vrij!”

Lees ook de verhalen van anderen…