“Richt je gezicht naar de zon, en laat de schaduw achter je”

Anja Scheffer ontdekte de producten van proWIN al in 2002. Ze ging hiermee poetsen, omdat de producten milieuvriendelijk zijn. “De producten zijn super, het resultaat is geweldig en ik houd tijd over om andere leuke dingen te doen.” Haar consulente vroeg haar meerdere malen om ook bij proWIN te starten. “Acht jaar lang heb ik nee gezegd, ik wilde nooit consulente worden. Ik had het goed en was tevreden. Maar toen veranderde mijn privésituatie: ik moest kostwinnaar worden. Solliciteren leverde niets op. Mijn ogen gingen open: ik zag dat er bij proWIN een kans voor mij lag en die heb ik met beide handen vastgepakt. Op naar een zonnige toekomst!”. Op de achtergrond ondersteunde Pieter Heurter (Anja’s zoon) Anja al langere tijd en onlangs werd een nieuw bedrijf opgericht en gingen ze samen verder als A&P Service & Advies.

Echte waardering en next generation

De kans bij proWIN heeft Anja meer gebracht dan ze ooit had durven dromen. Haar eerste doel was om een paar honderd euro bij te verdienen. Maar proWIN bracht haar veel meer dan dat. En niet alleen financieel. Voor het eerst in haar loopbaan kreeg ze het gevoel echt gewaardeerd te worden. Door haar klanten, door haar manager, door proWIN. De bedrijfsfilosofie van proWIN is ‘Eérst de mens’. Anja: “Het zijn niet alleen woorden, proWIN draagt dit ook echt uit. Je krijgt waardering voor wat je doet, wat je bijdraagt. Je wordt echt in het zonnetje gezet.” Door die waardering groeide haar eigenwaarde en zelfrespect. Ze kreeg het besef dat ze veel meer kan dan ze aanvankelijk dacht. Anja straalt: “Ik richt me weer naar de zon en laat zo de schaduw achter me. Ik zie hoe mooi het leven is en heb weer hoop gekregen. Dit gun ik iedereen!” Ook Pieter kan zich helemaal herkennen in de waarden van proWIN en ziet ook de mogelijkheden met proWIN. Een mooi voorbeeld van het stokje geleidelijk aan doorgeven aan de volgende generatie.

Lees ook de verhalen van anderen…