“Van appelpitjes tot boomgaard”

Jacoline van Boggelen was nieuwsgierig. Dat kwam niet door de uitnodiging van een ‘poetsparty’, want dat trok haar in eerste instantie niet. De naam van de consulente óp de uitnodiging trok haar aandacht. Ze kende haar van vroeger. Jacoline ging naar de demonstratie toe. Vanaf dat moment vroeg ze zichzelf af of het werk van consulente iets voor haar zou zijn. “Ik had het idee dat ik het niet zou kunnen en heb daardoor pas na twee jaar ‘ja’ gezegd. Ik wilde meer contact met mensen in mijn werk en dat kon bij proWIN.” Eerst wilde Jacoline alleen maar zelf demo’s geven. Ze dacht dat ze geen groep zou kunnen opbouwen. Maar het lukte haar toch en toen zag ze hoe leuk het is om een groep op te bouwen. “Om mensen te zien groeien zoals ik ook gegroeid ben, daar doe ik het voor!” Van super producten tot een super bedrijf.

Mijn leven is veranderd

Doordat Jacoline meerdere demo’s van haar teamleider Kea had meegemaakt en met haar over het werk gesproken had, heeft Jacoline een knop kunnen omzetten. “Vanaf dat moment ben ik gaan denken: ik kan het, met die super producten heb ik toch niets te verliezen. Ik ben daardoor in mezelf gaan geloven.” Het speciale aan proWIN vindt Jacoline de producten. Ze zijn milieuvriendelijk en je krijgt dingen schoon die je met andere producten niet schoon krijgt. Niet alleen het milieu vindt proWIN belangrijk, maar ook de mens, die op de eerste plaats staat. Als familievriendelijk bedrijf biedt proWIN alle consulenten super mogelijkheden om te kunnen groeien. “Een super bedrijf!” aldus Jacoline. “Mijn leven is veranderd door proWIN. Ik ben veel zelfverzekerder geworden, ik kan laten zien wat er mogelijk is en ik ben trots op wat ik al bereikt heb, waarbij mijn gezin steeds op nummer 1 staat. Doordat ik succesvol ben met proWIN, hebben zij het ook beter.”

Lees ook de verhalen van anderen…