Vol gas 2016 in

In Fulda (Duitsland) was begin januari de grote Nieuwjaarsbijeenkomst van proWIN met duizenden aanwezigen. Nederland was uiteraard weer goed vertegenwoordigd en er viel genoeg te vieren. Ingolf Winter, oprichter en directeur van proWIN kreeg van Netcoo (vakblad gericht op directe verkoop) de Lifetime Achievement Award en vanuit Netcoo werd nogmaals bevestigd dat proWIN anders is dan alle anderen en dat ze op de redactie keer op keer met verbazing en ontzag kijken naar het succes van proWIN, de betrokkenheid (steunen goede doelen), het concept (de mens centraal)….. een voorbeeld in de branche.

Nederlands proWIN succes

Verder mochten er weer een paar Nederlandse proWIN-kanjers de b├╝hne op. Anja Scheffer werd in het zonnetje gezet omdat ze in de categorie Teamleider III/ Bedrijfsleider I bij de grootste stijgers zat. Een klasse-prestatie van Anja en haar team. Verder mochten we weer een aantal nieuwe Teamleiders I verwelkomen (Magriet Bakx, Nicole de Groot en Anita Koetsier) en mocht Renate van Tongeren een prachtige bos rode rozen ontvangen voor het bereiken van de status Teamleider II. Chapeau dames!!

De muzikale omlijsting bij de afterparty werd verzorgd door de Limburgse band “Wir sind Spitze“, die de tent vakkundig op zijn kop zette en een extra Nederlands tintje gaven aan deze internationale bijeenkomst.