Hoofdkantoor proWIN bezoekt team KEA

Afgelopen week hadden we bezoek uit Duitsland. Met maar liefst 5 personen (waaronder 2 directieleden) kwam er vanuit het hoofdkantoor van proWIN International een delegatie afgereisd naar Heusden om samen met zo’n kleine 100 consulenten uit team KEA een bijzonder gezellige, vruchtbare en motiverende dag te beleven. Vorig jaar was er een vergelijkbare dag geweest en daarom was er nu heel veel animo om er bij te kunnen zijn.

Ontwikkelingen, motivatie, samenwerking en nog veel meer…

Er werd gesproken over de allernieuwste ontwikkelingen (er komt nog veel moois aan dit jaar), doelen, motivatie, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, successen en nog veel meer.

Team KEA werd verrast met een mooie collage met hun eigen huisdieren daarop omdat we het zo geweldig goed doen met de Best Friends lijn (voedings- en verzorgingsproducten voor hond en kat). En zo waren er nog meer mooie verrassingen over en weer.

De Duitse collega’s waren wederom bijzonder onder de indruk van de unieke sfeer en gastvrijheid binnen team KEA en ze hebben dan ook genoten van het spreekwoordelijke “warme bad” dat ze hebben mogen ervaren in het prachtige vestingstadje Heusden.

Een fantastische dag en voor beide partijen (alhoewel we natuurlijk samen een grote proWIN-familie zijn) voor herhaling vatbaar, maar dan gaan we zeker niet wachten tot volgend jaar…. Danke schön und auf wiedersehen!!