proWIN steunt Villa Pardoes

Afgelopen week hebben 2 teams van proWIN onder aanvoering van Jacoline van Boggelen en Kea van der Poel een 2-tal cheques van in totaal € 4.000,- overhandigd aan Villa Pardoes. Trouw aan het motto “allereerst de mens”, organiseerde proWIN in 2015 een ChariTeams-challenge. Door heel Europa werd “gestreden” door ChariTeams voor een kinderhulpproject dat ieder team zelf mocht kiezen. In totaal werd er € 250.000,00 voor het goede doel verdeeld onder de 80 beste teams.

proWIN laat zieke kinderen weer genieten

De deelnemers van deze 2 teams (Elvira Westerlaken, Riekie Groenewegen, Ina van Eeten, Monique van den Helm, Jolanda van Lieshout, Renate van Tongeren, Anita Koetsier, Nicole de Groot, Liesan Verstijnen en Annemaricke van Summeren) gingen onder leiding van Jacoline en Kea er helemaal voor om zo veel mogelijk geld op te brengen voor het door hun gekozen goede doel Villa Pardoes.

Alle inspanningen hebben zich meer dan geloond en de vreugde was des te groter toen ze de cheques mochten overhandigen aan Gert-Jan van Boxel van Villa Pardoes. Tijdens de overhandiging kregen de teams een rondleiding en informatie over de werkwijze van Villa Pardoes. “Geweldig dat we door deze donatie 2 tot 3 gezinnen kunnen laten genieten van een onbezorgde week in Villa Pardoes, waarbij één ziek kind per gezin centraal staat en echt kan genieten. Fantastisch ook om te zien wat voor goed werk alle vrijwilligers verrichten, gewoonweg SUPER en complimenten voor hen. Het bezorgde ons regelmatig kippenvel!”

“Allereerst de Mens” is en blijft centraal staan bij proWIN. Mooi toch?