proWIN steunt Stichting Het Vergeten Kind

En ook het team van Anja Scheffer heeft haar cheque ter waarde van €2.000 overhandigd. In dit geval ging het om de Stichting Het Vergeten Kind. Trouw aan het motto “van geven word je blij”, organiseerde proWIN in 2015 een ChariTeams-challenge. Door heel Europa werd “gestreden” door ChariTeams voor een kinderhulpproject dat ieder team zelf mocht kiezen. In totaal werd er € 250.000,00 voor het goede doel verdeeld onder de 80 beste teams.

proWIN verbetert het welzijn van vergeten kinderen

De deelnemers Marsja van Dongen, Jennis van Endschot, Esther Helsen, Esther de Wolf, en Bianca Verhoof gingen onder leiding van Anja er tijdens de wedstrijdperiode helemaal voor om voor hun goede doel Het Vergeten Kind zo veel mogelijk geld op te kunnen brengen.

Alle inspanningen hebben zich meer dan geloond en de vreugde was des te groter toen ze hun cheque overhandigd hebben aan Amanda Penneburg van het Vergeten Kind. Tijdens de overhandiging werd verteld hoe de stichting ontstaan is en wat de werkwijze is. Fantastisch ook om nu eens te horen wat er allemaal bij komt kijken om onze vergeten kinderen een beetje geluk te geven en een kans op een goede toekomst. Het proWIN team was erg onder de indruk en heeft heel veel respect voor de stichting, de medewerker en vrijwilligers.

De verhalen bezorgden het team kippevel en voldoende gesprekstof voor de reis huiswaarts. Trots, dankbaar en een bijzonder mooie ervaring rijker. Grote klasse van proWIN en de kanjers uit dit team.