proWIN op TV bij RTL LifestyleXperience

Volop aandacht voor proWIN in RTL-programma LifestyleXperience. Op zondag 1 mei op RTL4 en een week later op zaterdag 7 mei de herhaling op RTL5.

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: LifestyleXperience is samen met het programma LifestyleXperience Plus hét actuele programma dat altijd “out of the box” denkt. Zij laten alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

En deze aflevering stond dus o.a. proWIN centraal. Over echt schoon, de diverse proWIN producten en verkoop via demonstraties. Hieronder kun je het item terugkijken.