1.200 proWIN’ers op cruise met AIDA Vita

Van 4 t/m 7 juni mochten 1.200 proWIN-consulenten mee op de AIDA Vita op een cruise vanuit Kiel via Gothenborg en Kopenhagen weer terug naar Kiel.

Deze reis hadden deze proWIN’ers verdiend tijdens 2 wedstrijdperiodes rondom het 20-jarig bestaan van proWIN door keihard te werken (beste starters, beste wervers, beste bedrijfsleiders). Met 38 Nederlanders was ons team goed vertegenwoordigd bij deze 1.200 “besten” van proWIN. Op dat moment was het weer in Nederland en aan de Middellandse zee niet zo best, maar aan de Oostzee was het heerlijk en kon er optimaal genoten worden van de reis en de prachtige steden.

De bemanning van de AIDA Vita werd zeer aangenaam verrast door de positiviteit, eenheid, gezelligheid, plezier en feestvreugde die deze 1.200 proWIN’ers uitstraalden. Het was zowel voor de proWIN’ers als voor de bemanning van de AIDA Vita een unieke belevenis.

Hiermee bewijst proWIN opnieuw hoe uniek het bedrijf is en dat als je hard werkt (in een fantastische job) je ook de erkenning en beloning hiervoor ontvangt.