Action Days 2.0

In juli was de 2e editie van de Action Days. Tijdens de Action Days verleggen de deelnemers (die samen met hun teamgenoten dit evenement hadden verdiend door bij de allerbeste teams van proWIN te horen tijdens de kwalificatieperiode) hun grenzen.

Uit je comfort zone

Persoonlijke groei bereik je alleen door je eigen grenzen te verleggen en dus je comfort zone te verlaten. Door een mega swing van een 30-meter-hoge brug, rafting (wild-water-varen), team-opdrachten en gezellig samenzijn worden angsten overwonnen en het teamverband versterkt.

Diverse emoties (angst, onzekerheid, blijdschap, trots) kwamen voorbij en iedereen leefde met elkaar mee en steunde elkaar. Iedereen kwam sterker en wijzer terug vol van emoties en motivatie. Hard werken loont zich en bij proWIN zeer zeker.