Extra actie voor hulp aan kinderen in de nazomer

Bij proWIN staat de nazomer in het teken van hulp aan kinderen. Van 1 september t/m 10 oktober is er een bijzondere charity wedstrijd. Alle consulenten/ consulentes kunnen charity punten verdienen en daarmee lokale goede doelen t.b.v. kinderen ondersteunen.

Iets extra’s voor kinderen in nood

Bij 250 charity-points mag de proWIN-consulent(e) namens de de proWIN stichting een zelf gekozen kinderproject te steunen met een bijdrage van € 500,-. Dit door de volgende producten te verkopen.

proWIN Doggi: 1 punt
proWIN Big Heart: 2 punten
Sweetheart klein (groen of rood): 1 punt
Sweetheart groot (rood): 2 punten

DOGGI en BIG HEART zijn warmwaterkruiken die zorgen voor een dubbel warm gevoel. Enerzijds de kruik en anderzijds het gevoel goed te doen. De SWEETHEARTS zijn fijne doekjes voor in de keuken en/of badkamer. Mooie producten voor de klant, het goede doel wordt ondersteund en iedereen een goed gevoel….. een win-win-win.

Vraag jou consulent(e) welk goed doel hij/ zij wil gaan ondersteunen en doe mee. Soms kiest een consulent(e) zelf een lokaal goed doel, soms kiest een consulent(e) samen met collega’s voor een (lokaal) goed doel en soms kiest de consulent(e) samen met klanten het (lokale) goede doel. In ieder geval gaat het om kinderen.