Sensationele herfstbijeenkomst proWIN international

Een terugblik op het afgelopen half jaar, een vooruitblik naar de 2e helft van dit jaar en natuurlijk naar 2017 en verder…..tevens kwam natuurlijk ook de proWIN Sinterklaas- en Kerstwereld (oktober t/m december) aan bod en die wordt weer sensationeel!!!

Diverse consulenten proWIN-KEA geëerd op de bühne

Afgelopen zaterdag vond in Düsseldorf de grote herfstbijeenkomst van proWIN plaats. Team proWIN-KEA was weer goed vertegenwoordigd en kleurde deze internationale bijeenkomst oranje.

Diverse kanjers uit Team proWIN-KEA mochten de bühne op om de verdiende beloning en erkenning in ontvangst te mogen nemen voor hun prestaties van het eerste half jaar van 2016. Dit leverde prachtige emotionele momenten op in een herfstbijeenkomst, die toch al bol stond van goed nieuws, het goede doel, nieuwe records en unieke prestaties.

Zo mochten 6 nieuwe Teamleiders I de bühne op, daarnaast werden ook 5 nieuwe Teamleiders II en 2 nieuwe Teamleiders III in het zonnetje gezet. Vervolgens konden we ook nog een nieuwe Bedrijfsleider I verwelkomen in het team. Helaas konden een aantal mensen niet aanwezig zijn en staan ze dus niet op de foto.

Bedrijfsleider I:
– Marsja van Dongen

Teamleider III:
– Jacoline van Boggelen
– Anita Koetsier

Teamleider II:
– Dinet Brinks
– Petra van Elteren
– Monique van den Helm
– Anita Koetsier
– Elvira Thur

Teamleider I:
– Dinet Brinks
– Jennis van Endschot
– Colinda van der Geer
– Riekie Groenewegen
– Pierre Pathuis
– Paula Stein

Eens te meer een bevestiging dat team proWIN-KEA één van de meest succesvolste teams binnen de internationale proWIN-wereld is. Wat zijn we trots op deze en al onze andere kanjers. Naast de successen van het team proWIN-KEA is een ander kenmerk het feit dat de collega’s voor de bühne net zo blij zijn als diegene die zelf op de bühne staan. We doen het samen, ondersteunen elkaar en vieren samen elkaars successen.

Na het officiële gedeelte werd ’s avonds geproost en gefeest……Het bleef nog lang onrustig in Düsseldorf.