Sprankelend feest Efteling na winst proWIN-wedstrijd

Een team consulentes uit team proWIN-KEA heeft een charity wedstrijd gewonnen. Als beloning mag het team €20.000 aan het goede doel geven namens proWIN en een feest voor team proWIN-KEA.

Spetterend feest in Efteling met Wir Sind Spitze!

Het feest vond op 20 oktober plaats in de Efteling. Er werd afgetrapt met een uurtje “Joris & de Draak”, die exclusief voor proWIN werd opengesteld. Vervolgens een spetterende feestavond in de Droomvlucht-feestzaal met de top-band Wir Sind Spitze!

Een groot deel van de directie van proWIN International was hierbij aanwezig waaronder Ingolf Winter (oprichter van proWIN). Om het Nederlands succes te onderstrepen had hij zich speciaal hierop gekleed (oranje).

De zeer geslaagde avond onderstreepte maar weer eens het volgende:
– Werken bij proWIN is geweldig (leuk werk, loon naar werken en daar bovenop regelmatig leuke extra’s bij goede prestaties)
– Bij proWIN staat de mens centraal (de klant, het milieu, de consulent(e), het goede doel)
– Wir sind Spitze! en proWIN passen uitstekend bij elkaar
– Team proWIN-KEA blijft successen boeken en doorgroeien
– Team proWIN-KEA is niet alleen succesvol, maar ook het spreekwoordelijke warm bad waar inmiddels velen al hun droomjob hebben gevonden en nog zat ruimte over is voor nieuwe leuke collega’s.

Met dank aan het winnende team (Marsja van Dongen, Renate van Tongeren, Claudia van den Bighelaar, Ingrid in ’t Groen, Nicole de Groot en Kea van der Poel), de nieuwe consulenten van dit winnende team (o.a. team van Pierre Pathuis), de Efteling, Wir Sind Spitze! en natuurlijk proWIN.

Binnenkort wordt het andere deel van de prijs ingevuld. De overhandiging van de cheques aan het goede doel.