Nieuws, emoties en een unieke prestatie op Nieuwjaarsbijeenkomst

Op zaterdag 7 januari vond in de ISS Dome in Düsseldorf de internationale Nieuwjaarsbijeenkomst van proWIN plaats en uiteraard was team proWIN-KEA ook aanwezig. Helaas ontbraken er ook nog zo’n 20 teamleden i.v.m. de gladheid op de Nederlandse wegen op zaterdagochtend.

Unieke prestatie van Pierre Pathuis van team proWIN-KEA.

Er werd afgetrapt met een terugblik op 2016 met o.a. een fantastische groeipercentage van 21%, dat er voor meer dan 2 miljoen Euro goede doelen zijn ondersteund in 2016 en er werd ook vooruit gekeken naar 2017 met o.a. een nieuw seminar-concept en een relaunch van de Best Friends lijn (diervoeding- en verzorging).

Tevens werden er ook weer mensen geëerd met het bereiken van hun volgende stap(pen) in hun proWIN-carrièrre. Miranda Borst was op de bühne voor het behalen van de Teamleider I status, Riet Bakker voor bereiken van zowel Teamleider I als Teamleider II status.

Dan was er ook nog de unieke prestatie van Pierre Pathuis die binnen proWIN als snelste ooit de status van Bedrijfsleiding I bereikte. Voor deze uitzonderlijke prestatie werd hij speciaal geëerd ten overstaan van de meer dan 3.000 aanwezigen. Tevens werd hij geëerd voor het bereiken van de Teamleider II en Teamleider III statussen.

Zoals gebruikelijk werden de successen van Miranda, Riet en Pierre met de gehele aanwezige groep van proWIN-KEA gezamenlijk gevierd tijdens deze sensationele en emotionele aftrap van het nu al bijzondere jaar 2017.

Op de afterparty met o.a. de huisband van Team proWIN-KEA “Wir Sind Spitze” werd er nog een mooi feestje gebouwd en bleef het nog lang onrustig in Düsseldorf.