Persoonlijke ontwikkeling op het Woller seminar

De mens staat centraal bij proWIN en dus is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het Woller-seminar van afgelopen week in een hotel aan de Nurbürgring (circuit) is één van de belangrijkste seminars van proWIN.

Afgelopen week was dus het 2-daagse Woller-seminar in de Eifel, een prachtig gebied in Duitsland met o.a. een race-circuit. Pal aan het nu besneeuwde circuit ligt het hotel waar het Woller seminar plaats vindt. Na de Start-Akademie (de foto rechtsonder is die van de Start-Akademie Symbiotische Reiniging in januari) is dat je volgende seminar op jouw proWIN-reis waar o.a. aandacht wordt besteedt aan jouw dromen/ doelen in het leven, jouw angsten, persoonlijke ontwikkeling en uiteraard wordt er ook weer veel kennis en ervaring over proWIN gedeeld.

Het team van proWIN-KEA was weer goed vertegenwoordigd (2 linkerfoto’s). De partners van betreffende deelnemers mogen hier ook bij aanwezig zijn zodat zij goed kunnen ervaren wat proWIN is en wat proWIN kan betekenen voor hun partner/ huishouden. Uiteraard werd de inwendige mens zeer goed verzorgd en was er ook tijd voor ontspanning tijdens een gezellige avond na de 1e dag.

Iedereen is weer hoog gemotiveerd, enthousiast en een tikkeltje vermoeid huiswaarts gegaan op weg richting Macher, Brons, Zilver en Goud. Dat zijn namelijk de volgende seminars, die je op je reis met proWIN kunt tegenkomen. Uiteraard is er dan ook weer aandacht voor bepaalde aspecten van het werk, maar er is ook altijd aandacht voor de mens en dus persoonlijke ontwikkeling, groei en grenzen verleggen.

Van de Start-Akademie zijn er 2 belangrijke varianten, één voor de Symbiotische Reiniging en één voor natural wellness. Binnenkort gaan we ook weer naar een Start-Akademie voor natural wellness met consulenten die met de Symbiotische Reiniging begonnen zijn en/of consulenten die als “natural wellness”-consulent(e) gaan starten.

Naast de diverse seminars zijn er ook nog scholingen, meetings en andere bijeenkomsten. Altijd staat de mens centraal en is het ook heel erg gezellig.