Goed doen en dat goed doen!!

Onlangs zijn de cheques uitgereikt aan de 3 goede doelen waar het team van proWIN-KEA voor had gekozen. In de nazomer van 2016 zijn zoveel mogelijk charity producten verkocht en per 250 verkochte punten zou proWIN €500 schenken aan een lokaal goed doel t.b.v. hulpbehoevende kinderen.

In totaal € 4.500 voor Stichting Opkikker, Stichting Open Door en Stichting Tess

In het najaar verkocht team proWIN-KEA zo veel mogelijk Sweethearts (3 verschillende doekjes) en 2 verschillende warmwaterkruiken (Big Hearts & Doggi). De consulent(e) verdiende hier dan geen provisie over en proWIN zou per 250 punten maar liefst €500 schenken aan de uitgekozen goede doelen.

Anja Scheffer met haar team verkocht voor 500 punten aan Charity producten en dat leverde €1.000 op voor Stichting Open Door. Open Door biedt een (t)huis voor kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke of een meervoudige beperking.

Het team van Marsja van Dongen had Stichting Tess uitgekozen en ook dit team kon een cheque overhandigen van €1.000. Stichting Tess zamelt geld in om hulpbehoevende kinderen dolfijn-therapie te kunnen geven.

De rest van het team proWIN-KEA had op verzoek van Jacoline van Boggelen gekozen voor Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt geweldige dagen voor gezinnen met een hulpbehoevend kind om er even tussenuit te zijn. Stichting Opkikker kon verblijd worden met een cheque van €2.500.

Met dank aan de vele klanten, die deze charity producten gekocht hebben en op deze hebben bijgedragen aan dit mooie resultaat. Goed doen en dat goed doen… typisch proWIN!!