Het werken als consulent(e) in het team van proWIN-KEA

Het gaat niet (alleen) om geld, integendeel. Uiteraard zijn goede en eerlijke verdiensten van belang, maar bij proWIN is er zo veel meer. Erkenning, waardering, persoonlijke groei, inspiratie, motivatie enzovoort.

Uitspraken van diverse consulentes van team proWIN-KEA

Deze uitspraken zijn gedaan in interne mails en in interne WhatsApp-groepen. De uitspraken waren dus niet bedoeld als marketing en ze zijn ook anoniem geplaatst uit respect naar de betreffende consulentes. Dit soort uitspraken geeft mooi weer wat proWIN en het team van proWIN-KEA kan bieden. Een superleuke (bij)baan met waardering, erkenning, persoonlijke groei, collegialiteit en nog veel meer moois….

Jouw consulent(e) kan je er nog veel meer over vertellen en alle mogelijke vragen beantwoorden. Je kunt ook hier meer informatie vinden.