Nieuwe actiefolders Reiniging, Wellness & Summerparty

Er zijn nieuwe actiefolders uit. Zowel voor Symbiotische Reiniging als natural wellness zijn er geweldige actiesets, nieuwe producten, voordeel en superleuke GASTENGESCHENKEN. Daarnaast is het zomer en dus Summerparty met speciale SUCCESGESCHENKEN voor de gastvrouw.

Extra veel zomers voordeel voor gezellige zomerdemo’s (niet iedereen is immers tegelijk op vakantie).

Deze actiefolders en de extra Summerparty-folder (met speciale SUCCESGESCHENKEN) staan garant voor geweldige zomerdemo’s. Maak een afspraak met jouw consulent(e), nodig een aantal leuke gasten uit, ga lekker buiten op terras of in de tuin zitten en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk middagje of avondje.

Nog nooit was het zo interessant om gastvrouw te zijn tijdens de zomermaanden. Het voordeel voor de gastvrouw kan makkelijk oplopen tot meer dan €100. Ook voor de gasten is er extra voordeel deze zomer. Bekijk de actiefolders en Summertime folder via onderstaande link.

Direct naar de actuele actiefolders…