De grote proWIN Sinterklaas- en Kerstwereld gaat van start!!!

De Sinterklaas- en Kerstwereld is een periode met heel veel acties, voordeel, nieuwigheden en gezelligheid bij proWIN, die normaal in oktober van start gaat. Met veel plezier kunnen we melden dat deze nu al van start gaat en dat de reguliere folders en geschenkenregeling gewoon geldig blijven t/m eind september.

Talloze actiesets en vele sensationele nieuwigheden….

Hierboven vind je slechts een selectie uit de Sinterklaas- en Kerstwereld. De complete catalogus met alle acties en nieuwigheden kun je bekijken of downloaden vind je via onderstaande link.

Complete Sinterklaas & Kerstwereld

De topper van voorgaande jaren is terug. “BAKKEN VOOR DE FEESTDAGEN” met o.a. de ALLESKUNNER, ORANGE POWER en OVEN- en GRILLREINIGER en dat met meer dan €20 korting. Ook de WC EXPERTS met de V7 WC CLEANER en ACTIVE ORANGE Universeelschuim is terug. Er zijn echter ook geweldige nieuwe actiesets met bestaande toppers zoals het PARKET KWARTET.

Ook bij natural wellness hebben we topsets, die terug zijn zoals IK WIL MEER VITAMINE E en nieuwe sets zoals WELLNESS FEELING. Ook best friends is goed vertegenwoordigd in de folder met mooie sets.

Ook zijn er in alle 3 productlijnen nieuwe producten. Er zijn maar liefst 3 nieuwe super BOWLS. De AIR BOWL Premium, de AIR BOWL MINI (voor in de auto, boot of caravan) en de WELLNESS BOWL (de douche-sensatie). Er zijn nieuwe deurmatten, een EXPRESSION eye Make-up remover, nieuwe sensitive producten en bij best friends is er nu ook een POOTJESBALSEM en zijn er gezonde hondensnacks. Â

Maak snel een afspraak met je favoriete proWIN-consulent(e) om een om een supergezellige demo in te plannen met deze gigantische folder. Alvast je geschenken voor bij schoorsteen of onder de boom regelen. Of jezelf en/of je naasten verwennen met bestaande of nieuwe producten. Het jezelf makkelijker maken door sneller/ makkelijker/ milieuvriendelijker te kunnen schoonmaken. Het kan allemaal!!!

De lopende actiefolders en geschenkenregelingen blijven ook gewoon nog geldig t/m eind september. Kan het nog mooier??