Team proWIN-KEA laat kinderen meedoen, want nu meedoen….. is straks meetellen

Bij de verkoop van iedere SWEETHEART gaat er al standaard een bedrag naar de proWIN Stichting ter ondersteuning van hulpbehoevende kinderen. Wij, Team proWIN-KEA, mogen per 250 verkochte SWEETHEARTS namens de proWIN Stichting €1.000 schenken aan de Stichting Leergeld. We bundelen onze krachten om er voor te zorgen kinderen niet meer letterlijk aan de zijlijn hoeven te staan. Koop dus één of meerdere SWEETHEARTS en help ons helpen.

2018-01 Stichting Leergeld 01

Help ons helpen!!!

Alle kinderen mogen meedoen… want nu meedoen is straks meetellen! Dat is waar Stichting Leergeld voor staat en wat wij als Team proWIN-KEA graag ondersteunen. De consulenten van Team proWIN zitten in heel het land (en Vlaanderen) en de Stichting Leergeld is met 99 lokale stichtingen actief in meer dan 250 gemeentes. De SWEETHEART in de kleine variant (14×14 cm) is er in 4 kleuren (grijs, blauw, roze en groen). In de grote variant (20×20 cm) is hij er in het groen of roze. Ideaal voor de dagelijkse reiniging in de keuken of badkamer. De 2 verschillende zijdes vervullen iedere schoonmaakwens. De zijde met de langere vezels is ideaal om te reinigen en de zijde met de kortere vezels kan bijvoorbeeld ingezet worden om na te drogen of glanzende oppervlakken te polijsten.

De SWEETHEART kan op oppervlakken ingezet worden als kunststof, tegels, glas en metaal. De doek kan zowel vochtig als droog gebruikt worden en is bijvoorbeeld ook ideaal voor het aanrecht, kranen, de afwas (glazen, kopjes), wastafels en badkuipen.