Zorgeloos van de zon genieten met proWIN sundays…. een klant schrijft

Nu we weer richting het zomer- en zonseizoen gaan, is het belangrijk jezelf en jouw naasten goed te beschermen voor en goed te verzorgen na het zonnen. De proWIN sundays productenlijn is hier uitermate geschikt voor en er zijn nu verschillende actiesets (t/m eind mei) met de producten uit deze lijn. Onderstaand het verhaal van Karin, die in 2014 een mooi verhaal schreef op onze Facebook-pagina.

Karin: “Onze dochter van 5,5 jaar heeft al vanaf haar babytijd allergieën. ..koemelk…soja….en bij de eerste zonnestralen kwam daar een allergie voor zonnebrand in combinatie met zon bij… Daar kwamen wij achter nadat de dermatoloog haar doorverwees naar het WKZ in Utrecht om daar verder onderzoek te gaan doen.

Verschillende onderzoeken hier leverde alsnog nieuwe allergieën op maar geen oplossing voor de zonnebrand. In Utrecht heeft ze dagen achtereen proeven gedaan met kunstzon. Chemische zonnefilters, parfum, en nog meer middelen kwamen uit de testen. Eigenlijk bleven er twee zonnebrandmiddelen over die ze nog kon testen. Een daarvan hadden we al getest en viel al meteen af. De ander reageerde ze minder en pas later op dan andere middelen.

Dat was al een plus punt voor haar en voor ons. Want na elke dag zon was het gillen van de jeuk…ze zwol op, kreeg rode vlekken. En toen kwam ik bij mijn oud collega (Cynthia Bergman) de zonnebrandproducten (proWIN Sundays) van proWIN tegen.

Zij vroeg voor mij de ingrediëntenlijst op. Als kenner heb ik de lijst doorgespit en een tube aangeschaft. Hij leek veilig, maar dat leken andere producten ook. Maar met een uv-shirt, koelzalf zonder rozenolie en prowin sundays is ze de afgelopen warme weken eigenlijk heel goed doorgekomen! Soms wel wat kriebels, maar niets noemenswaardigs in vergelijking met de afgelopen jaren!

Dinsdag hebben we weer een afspraak in het WKZ en ik neem de proWIN sundays mee! Ik zal hem zeker aanprijzen daar! De proWIN sundays SPF 50 is heel dik, smeert niet makkelijk uit en trekt niet zo snel in. Dat lijkt een nadeel, maar inmiddels weet ik dat dat juist goede eigenschappen zijn…

Wat zijn wij blij! Ons meisje kan eindelijk onbezorgd in de zon spelen! Wat de toekomst brengt, zien we dan wel weer maar deze mooie weken neemt niemand haar, en ons, meer af!”

De producten van proWIN sundays worden nog steeds gebruikt door Karin ondanks het feit dat het niet makkelijk insmeert.