ZOMERSHOPPEN!!!

Een primeur, voor het eerst in de historie van proWIN gaan we ZOMERSHOPPEN. Een grote catalogus met heel sets, voordeel, nieuwe producten, geschenken vanuit alle 3 de productlijnen. De proWIN-zomer wordt geweldig met leuke en gezellige zomer-demo’s…… snel boeken bij jouw favoriete consulent(e) want de agenda’s lopen al aardig vol.

Nieuwe producten, voordelige actiesets, SPAARPOT-voordeel en geweldige geschenken voor de gastvrouw/ gastheer en voor alle gasten

Niet iedereen gaat tegelijkertijd op vakantie. Op zomerdemo’s komen gemiddeld iets minder gasten dan normaal, maar deze demo’s doen qua omzet zeker niet onder voor demo’s in andere periodes. Dit komt o.a. door de gezelligheid, lekker buiten kunnen zitten met goed weer, iedereen is goedgehumeurd….. Nu komt daar ook nog eens deze geweldige ZOMERSHOPPEN-catalogus bij. 27 goed gevulde pagina’s zorgen er voor dat er voor iedereen wat in zit. Sterker nog dit gaat keuze-stress opleveren….. Hebben, hebben, hebben. Geen probleem dan geef of bezoek je toch nog een demo in deze periode. Niks moet, alles mag. Als je niet aanwezig kunt zijn op een demo kun je altijd zelf nog gastvrouw/ gastheer worden of je bestelling doorgeven aan iemand die wel gaat. Of je neemt gewoon contact op met jouw consulent(e) om je bestelling door te geven.

De complete catalogus kun je hier vinden.

De agenda’s van de consulenten beginnen aardig vol te lopen. Neem dus snel contact op voor jouw demo zodat er zo veel als mogelijk rekening gehouden kan worden met jouw wensen qua weekdag en periode. We wensen iedereen ontzettend veel plezier met deze geweldige catalogus……… HAPPY SUMMER SHOPPING!!