proWIN-KEA brengt €14.000 op voor het goede doel met de verkoop van SWEETHEARTS

Eerder dit jaar was er de Charity actie waarbij de consulenten van proWIN-KEA zich hebben ingezet om zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te brengen. 12 lokale Leergeld Stichtingen, Zorgboerderij de Locatie en Vrienden van de Vijfhoek krijgen allemaal een cheque t.w.v. €1.000,-

Het voelt goed om goed te doen voor hulpbehoevende kinderen….. zij zijn immers de toekomst.

Door SWEETHEARTS (hartvormige schoonmaakdoekjes voor in de keuken of badkamer) te verkopen, konden de consulenten punten sparen. Per 250 punten kon er namens de proWIN Stichting dan €1.000 aan een goed doel naar keuze worden gegeven met als restrictie dat deze goede doelen echte goede doelen zijn én actief zijn voor hulpbehoevende kinderen.

De Stichting Leergeld (en dus ook de lokale afdelingen) zetten zich in voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Kinderen die niet kunnen meedoen met schoolexcursies of een sport kunnen beoefenen via een vereniging omdat er simpelweg te weinig geld is. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat ze nu kunnen meedoen zodat ze straks ook meetellen in de maatschappij. Maar liefst 12 lokale Leergeld-stichtingen (waaronder Den Bosch, Venray, Nijmegen en Heusden) konden met deze actie ondersteund worden met €1.000. Kijk voor meer info op Leergeld.

De Zorgboerderij de Locatie in Vlijmen heeft als doelstelling om hulp te bieden aan jongeren die in de grote instellingen niet goed tot hun recht komen en desondanks dringend hulp nodig hebben. Zij zijn gebaat bij kleinschalige en persoonlijke hulp in een natuurlijke omgeving om weer volop mee te kunnen doen in de samenleving. Begin februari is er een verwoestende brand geweest en zodoende zijn er een aantal consulenten nog eens extra aan de slag gegaan om ook de Locatie nogmaals te kunnen ondersteunen. Kijk voor meer info op De Locatie

De Vrienden van de Vijfhoek zetten zich om de Vijfhoek te ondersteunen met projecten, die niet gefinancierd kunnen worden via de AWBZ/jeugdzorg . Projecten die het dagelijks leven voor de kinderen en de medewerkers van de Vijfhoek verbeteren. De Vijfhoek biedt plek aan kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Kinderen die zich in kleine stapjes verder kunnen ontwikkelen en activiteiten krijgen aangeboden om dat te ondersteunen. Kijk voor meer info op Vrienden van de Vijfhoek.