Nieuwe catalogus Beauty & Wellness!!

Vol trots presenteren we een nieuwe Beauty- & Wellnesscatalogus boordevol mooie producten voor haar en voor hem, voor jong en oud, voor de normale en voor de gevoelige huid…. voor iedereen dus.

Een combinatie van favoriete producten – gewaardeerde “oud en vertrouwd” producten en nieuwe producten met potentieel.

Bovenstaand zijn enkele bladzijdes afgebeeld uit de nieuwe catalogus. De volledige catalogus kun je hier vinden. Blader eens rustig door de catalogus om te zien wat proWIN te bieden heeft qua Beauty & Wellness. Nog leuker is om een wellness workshop te boeken bij jouw eigen proWIN-consulent(e). Jezelf en een aantal vriendinnen laten verwennen tijdens de workshop met geweldige producten, tips, informatie, actievoordeel en een royale geschenkenregeling.