Charity-Checks uitgereikt aan lokale Leergeld Stichtingen

Kinderen en de natuur gaan ons aan het hart. Vandaar dat proWIN 2 stichtingen heeft die zich daarvoor inzetten. Met de SWEETHEART-CHARITY actie konden consulenten zich inzetten door SWEETHEARTS te verkopen om zoveel mogelijk geld op te brengen voor noodlijdende kinderen. De consulenten van proWIN-KEA zijn er voor gegaan met een prachtig resultaat.

€14.000 voor het goede doel, waarvan €12.000 voor diverse Leergeld stichtingen

Begin dit jaar (jan. t/m april) was er een SWEETHEART-CHARITY actie, waarbij consulenten SWEETHEARTS verkochten en per 250 punten aan verkochte SWEETHEARTS maar liefst €1.000 aan een goed doel naar keuze mochten schenken namens de proWIN stichting. Uiteindelijk hebben de consulenten van proWIN-KEA Nederland maar liefst €14.000 bij elkaar gebracht.

Onlangs zijn er weer 4 checks uitgereikt (het geld was al lang overgemaakt, het was dus een symbolische cheque-overdracht) en wel aan 4 lokale Leergeld Stichtingen. Miranda Borst, Jacoline van Boggelen en Renate van Tongeren overhandigden met een deel van hun team de cheques aan de desbetreffende stichtingen (Stichting Leergeld Noord Drenthe, Stichting Leergeld Venray, Stichting Leergeld West Brabant en Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden.

Stichting Leergeld maakt zich sterk voor kinderen die opgroeien in armoede (en dat zijn er in Nederland bijna 380.000). “Meedoen” op school en in de vrije tijd voor deze kinderen is door financiële redenen onmogelijk. Hierdoor krijgen deze kinderen niet de mogelijkheid om zich volledig te ontwikkelen. Kinderen, die opgroeien in dit soort situaties, hebben vaker last van gezondheidsproblemen en gevoelens van eenzaamheid, behalen lagere onderwijsprestaties en hebben meer kans om later zelf opnieuw in een armoedesituatie terecht te komen, of in de criminaliteit.

We zijn trots en dankbaar (ook richting de klanten die massaal de SWEETHEARTS kochten) dat we Stichting Leergeld hebben kunnen helpen met helpen.

#GoedeDoel #Charity #SWEETHEARTS #StichtingLeergeld #proWIN #proWIN-KEA