De proWIN LIFESTYLE…. een fantastische actiefolder om 2019 mee te starten

Het is al weer 2019 en zoals we dat van proWIN gewend zijn, gaan we van start met een nieuwe actiefolder. Van 1 januari t/m 30 april is er de proWIN lifestyle 2019. We hebben weer bijzonder mooie actiesets, veel voordeel en geweldige geschenken voor de gasten en gastvrouwen/gastheren. Uiteraard zijn er ook weer nieuwe producten.

De proWIN lifestyle 2019….. let’s start shopping!!

Qua Symbiotische Reiniging gaan we o.a. wassen en afwassen. Als nieuw product verwelkomen we de GLANCY POMEGRANATE, een GLANCY-variant met granaatappelgeur. Qua natural wellness is er oog voor de jeugd met actiesets met de series proWIN YOUNG en proWIN youngtime skinmanagement. Nieuw is o.a. de proWIN MAX ALL IN ONE SHOWERGEL FOR MEN en proWIN EXPRESSION Lipstick in 4 kleur-varianten.

Uiteraard hebben we ook weer veel moois in petto voor onze best friends. Graanvrije actiesets, smulsets en als nieuwigheden o.a. VIS SNACKS voor de hond en GEVOGELTE SNACKS voor de kat.

De volledige folder kun je inzien door te klikken op onderstaand plaatje van de folder. Happy reading & happy shopping!!

2018-12 LIFESTYLE geschenken (2)

De proWIN LIFESTYLE