proWIN wordt ook steeds meer ingezet bij bedrijven

Ook steeds meer bedrijven weten de kracht, het gemak, de resultaten, de prijs/ kwaliteit, de veelzijdigheid en de milieuvriendelijkheid van proWIN te ontdekken en te waarderen. Ook de service, klantvriendelijkheid en het persoonlijke advies van de proWIN-consulent(e) speelt een belangrijke rol. Hierbij de bedrijfsreferenties van 4 verschillende bedrijven.

proWIN is dus niet alleen voor thuis, maar ook voor bij bedrijven.

Met name bij bedrijven met een hecht en vast team aan medewerkers komt proWIN uitstekend tot zijn recht. Bij grotere bedrijven heb je te maken met meer verloop en met tijdelijk personeel en dat is minder ideaal. Bij proWIN gaat het er namelijk ook om dat je weet hoe je de producten moet gebruiken om maximale resultaten te boeken.

Lees de verhalen van Italiaans specialiteitenrestaurant Al Vesuvio, Bosvelt Kinderopvang, Pannenkoekenrestaurant ’t Genot en┬áHotel/ Restaurant In den verdwaalde Koogel….