Moederdagweken i.p.v. 1 Moederdag

Waarom zouden die lieve mama’s slechts 1 dag verwend mogen worden. In Nederland en het grootste deel van België wordt Moederdag op 21 mei gevierd. Maar omdat moeders langer dan 1 dag verwend mogen worden, hebben we bij proWIN de Moederdagweken.

Voor iedere mama het juiste product of de juiste producten

 

Van 23 april t/m 12 mei hebben we 3 geweldige handverzorgingsproducten in de aanbieding. Voor iedere mama het juiste product of de juiste producten.

Voor advies en/ of aanschaf kun je uiteraard terecht bij jouw proWIN-consulent(e). Heb je die niet dan kun je een privé bericht sturen met je woonplaats en telefoonnummer en dan brengen we je graag in contact met iemand bij jouw in de buurt.

#Moederdag #Moederdagweken #proWIN #BedanktMam #proWINKEA #GWNC #HighProtectionCrème #HandMOUSSE #NaturalHandcare #Handverzorging