best friends 02: best friends

best friends by proWIN

Beste vrienden. Wat zijn beste vrienden?

Een beste vriend is iemand op wie je altijd kunt vertrouwen, die blij is om jou te zien, die graag in jouw buurt wil zijn, waar je alles tegen kunt zeggen, waarvan je zeker weet dat het niet verder verteld wordt, die om je stomme grapjes lacht en waar je leuke avonturen mee kunt beleven.

Als wij dan denken aan onze huisdieren, dan zijn het inderdaad onze beste vrienden. Beste vrienden hebben recht op goede verzorging en goede voeding.

proWIN heeft als slogan: “Alles voor de mens”. Wat bedoelen we hiermee?

  • Het is belangrijk voor mensen om een huis te hebben. Nog beter is een opgeruimd en schoon huis. Dit geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Hiervoor hebben we onze proWIN Symbiontische Reinigung
  • Wat we vaak niet beseffen is dat we maar één lichaam hebben met één1 huid. Dit kunnen we niet vervangen of omruilen. Een goede natuurlijke en eerlijke huidverzorging is van groot belang. Hiervoor hebben we onze proWIN natural wellness.
  • Dieren zijn belangrijk voor de mens. Huisdieren zijn zeer speciaal voor ons. Ze geven ons warmte en liefde. Voor hen is er dus een belangrijke plaats in het gezin, dus daarom proWIN best friends.

Wat is de filosofie van proWIN en waarom zijn wij echt het beste voor jouw beste vriend?

best friends premium diervoeding

Al het voer van de best friends lijn is premium voer. Dat betekent dat het voldoet aan zeer hoge eisen, waardoor we dus ook een hoge kwaliteit bieden.

Al ons voer heeft ons huiseigen keurmerk: NATINA. Dit staat voor NAtürliches TIerNAhrung, vertaald als natuurlijke diervoeding. De voedingsfilosofie van NATINA draait om natuurlijk en gezond. De doelstelling is om onze viervoeters voeding te geven die zoveel mogelijk overeenkomst met de voeding die een dier in de vrije natuur tot zijn beschikking heeft. De voeding bevat hoogwaardig dierlijk eiwit en verse groenten. Daarnaast bevat het voer geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleur-, aroma- of lokstoffen. Vitamine E wordt gebruikt als antioxidatiemiddel.

Onze best friends voersoorten zijn allemaal monoproteïne. Dat wil zeggen dat er in iedere voersoort slechts één soort dierlijke eiwit zit. Dit zorgt er voor dat de voeding overtuigt qua smaak en ook optimaal verteerbaar is. Tevens is dit gemakkelijk bij allergieën en intoleranties.

Ook wordt hierbij gedacht aan het ecologisch bewustzijn en wordt er bij de productie van onze NATINA-producten uitsluitend gewerkt met gecertificeerde bedrijven. Een ander kenmerk van de best friends diervoeding is dat alles in Duitsland geproduceerd wordt. Later in deze Pootjesdemo volgt nog meer informatie over het droog- en natvoer (voor zowel kat als hond).

Klik hier of op onderstaand plaatje om de best friends catalogus te openen.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van proWIN best friends demo.